top of page

Наши поддржувачи

Проектот SILENT е финансиран од Европската Унија, меѓутоа, нашата способност да ги постигнеме нашите проектни резултати е значително зголемена со непроценливата поддршка од следните извонредни организации:

Длабоко го цениме вашиот непроценлив придонес бидејќи играте клучна улога во правењето на проектот SILENT, влијателен и значаен. Ви благодариме што сте есенцијален дел од нашата мисија.

bottom of page